hondenvoer

6 manieren om geld te besparen op hondenvoer

Denk er eens over na. Naast de kosten van hondenvoer en traktaties elke maand, bent u ook geld kwijt aan dierenartsbezoeken en andere verzorgingskosten. Als u uw hond in topconditie wilt houden, zult u hem de juiste voeding moeten geven. Gelukkig zijn er genoeg manieren om geld te besparen op het hondenvoer van Petfood Discount. Bekijk deze zes strategieën om geld te besparen op hondenvoer en geef uw huisdier de verzorging die het verdient.

Kijk rond voor de beste prijs

Wanneer u iets voor uw hond koopt, moet u goed rondkijken voor de beste prijs. Het kan verleidelijk zijn om een paar winkels af te bellen en te kijken wat ze allemaal aanbieden, maar dat kost tijd. In plaats daarvan kunt u proberen online te kijken. Het kost niets om de prijzen te bekijken en sommige sites bieden kortingen of promoties die exclusief zijn voor hun site. Je zou kunnen vinden dat online bestellen is de meest economische optie op het einde, omdat veel sites bieden gratis verzending ook!

Laat je hond je helpen met het kiezen van het eten

Als u het type persoon bent dat graag producten onderzoekt voor u ze koopt, laat uw hond dan hetzelfde doen. Het kan lastig zijn om te weten wat voor soort voer uw pup nodig heeft (en het is moeilijk om een etiket te vinden dat u vertelt hoeveel eiwit, vet, enz. er in het voer zit). Maar gelukkig kan uw huisdier bij veel hondenvoer de smaak voor u testen. Veel merken bieden “proefzakjes” aan zodat consumenten kunnen zien of hun hond het lekker vindt of niet. Als de jouwe het lekker vindt, dan weet je dat dit merk een blijvertje is!

Beperk de consumptie van hondenvoer

Honden zijn gewoontedieren. Als u geld wilt besparen op hondenvoer, zult u uw hond moeten laten wennen aan ‘genoeg is genoeg’. Dit vergt enig geduld, want het kan een week of twee duren voordat uw hond gewend is aan de verandering in zijn of haar voedselinname. Als u zich afvraagt hoeveel voer te veel is, kijk dan op de verpakking. De meeste merken hebben een voedingswijzer waarin staat hoeveel voer uw pup per dag nodig heeft. Gebruik dit als richtlijn en pas het aan waar nodig. Zodra uw hond zich aan het nieuwe dieet heeft aangepast en u kunt zien dat hij of zij gewicht verliest, kunt u langzaam kleine hoeveelheden voer introduceren. De maag van uw pup zal na verloop van tijd uitzetten en uiteindelijk zonder problemen meer voedsel kunnen opnemen.

Geef uw hond zelfgemaakte voeding

Als u vastbesloten bent om uw hond af en toe zelfgemaakt hondenvoer te geven, dan is deze blog precies wat u nodig hebt. De meeste dierenvoedingsbedrijven maken hun voer niet zelf. Ze krijgen het van leveranciers en plakken er hun etiket op met de naam van het huisdier. Dat betekent dat de meeste van hen in dezelfde fabriek worden gemaakt met dezelfde ingrediënten. Het enige verschil kan de kwaliteit van die ingrediënten zijn, die kan variëren afhankelijk van waar ze vandaan komen. Als u uw hond zelfgemaakte voeding geeft, bespaart u niet alleen geld, maar weet u ook zeker dat uw hond gezonde kwaliteitsvoeding krijgt.