Backyard

BS toys en Lumineo Solar: innovatieve en duurzame merken voor speelgoed en tuinverlichting

BS toys en Lumineo Solar zijn twee merken die zich richten op respectievelijk speelgoed en tuinverlichting. Beide merken hebben innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan en bieden daarom producten aan die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook een lage impact hebben op het milieu. In dit artikel zullen we beide merken nader bekijken en hun productaanbod bespreken.

BS toys: creatief en duurzaam speelgoed

BS toys is een Nederlands merk dat zich richt op creatief en duurzaam speelgoed. Het bedrijf heeft als doel kinderen te inspireren en te stimuleren om hun eigen verbeeldingskracht te gebruiken. BS toys heeft een breed assortiment speelgoed, waaronder bouwpakketten, knutselsets, bordspellen en puzzels. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van duurzaamheid en veiligheid. Zo worden er bijvoorbeeld alleen FSC-gecertificeerde houtsoorten gebruikt en zijn de verpakkingen zo veel mogelijk gemaakt van gerecycled materiaal.

Bouwpakketten en knutselsets

Een van de populairste producten van BS toys zijn de bouwpakketten en knutselsets. Hiermee kunnen kinderen hun eigen speelgoed maken, zoals een houten vliegtuigje, een robot of een raceauto. De pakketten worden geleverd met alle benodigde onderdelen en een duidelijke handleiding, zodat kinderen zelf aan de slag kunnen gaan. Door het zelf maken van het speelgoed leren kinderen niet alleen vaardigheden als creativiteit en motoriek, maar wordt ook het besef van duurzaamheid gestimuleerd.

Bordspellen en puzzels

Naast bouwpakketten en knutselsets heeft BS toys ook een uitgebreid assortiment bordspellen en puzzels. Hierbij wordt eveneens gelet op duurzaamheid en educatie. Zo heeft het merk bijvoorbeeld bordspellen met als thema het milieu en de natuur, waarbij kinderen spelenderwijs leren over duurzaamheid en het belang van het behoud van de natuur.