Weber is een van de meest populaire merken als het gaat om barbecues en andere buitenkookapparatuur

Het bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit en innovatieve producten. In dit artikel bespreken we de houtskoolbarbecues van Weber en de Weber SmokeFire die je kan kopen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het kopen van een nieuwe barbecue.

Weber houtskoolbarbecues

Weber biedt een breed scala aan houtskoolbarbecues, variërend van kleine, draagbare modellen tot grote, luxe modellen die geschikt zijn voor grotere groepen. Enkele populaire modellen zijn de Weber Original Kettle, de Weber Performer, en de Weber Smokey Mountain Cooker.

Weber Original Kettle

De Weber Original Kettle is waarschijnlijk een van de meest bekende Weber houtskoolbarbecues ter wereld. Deze barbecue heeft een klassiek ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 47 cm tot 67 cm. De Original Kettle heeft een kookoppervlak van 173 vierkante centimeter tot 315 vierkante centimeter, afhankelijk van het model.

Weber Performer

De Weber Performer is een luxe houtskoolbarbecue die veel functies biedt die het koken gemakkelijker maken. Het heeft een ingebouwde tafel, een as-opvangbak en een ingebouwde thermometer. Bovendien heeft het een One-Touch reinigingssysteem, waardoor het schoonmaken van de barbecue veel gemakkelijker wordt.

Weber Smokey Mountain Cooker

De Weber Smokey Mountain Cooker is een verticale waterroker die ideaal is voor het bereiden van langzaam gegaarde gerechten, zoals pulled pork of brisket. De Smokey Mountain Cooker is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 37 cm tot 57 cm, en heeft een kookoppervlak van 286 vierkante centimeter tot 726 vierkante centimeter.