garden and still life

Online kamerplanten verkopen

De Food Garden Life Show combineert tuinieren met eten, in gesprek met creatieve voedseltuinders en boerderij- en tuinexperts. De show is een maandelijks radioprogramma van een uur dat wordt uitgezonden op RealityRadio101. Een podcastversie van de show is online beschikbaar. U kunt zich abonneren op de feed om op de hoogte te blijven van de nieuwste onderwerpen, waaronder tuinieren. Naast de live uitzending op de radio heeft de website FoodGardenLife.com ook een wekelijkse nieuwsbrief.

De Arber Podcast is een uitstekende bron om meer te weten te komen over de verschillende aspecten van tuinieren, van bodemgezondheid en plantenwelzijn tot specifieke tuinproducten. Je kunt zelfs luisteren naar haar antwoord op vragen over bijen en bessen. Het draait allemaal om het verschil maken in de wereld door je handen vuil te maken in de tuin! Hier zijn enkele van de andere grote voordelen van de podcast: Het is een leerzame ervaring! Investeren in een kas is bijvoorbeeld een slimme manier om je groen te vergroten en je milieu-impact te verkleinen.

Bestuivers zijn essentieel voor de gezondheid en levenscyclus van planten. Bijen zijn de meest voorkomende bestuivers, maar je vindt ze ook in elke achtertuin. Ze helpen bloemen er mooi uit te zien en helpen vaste planten en groenten groeien. De beste manier om ze naar uw tuin te lokken, is door inheemse plantensoorten te planten. Hoewel uw plaatselijke stadsparken een verscheidenheid aan flora en fauna kunnen herbergen, is de achtertuin een geweldige plek om een ​​bij en andere dieren in het wild te fokken.

De Engelse tuin: een klassieke stijl van landschapstuinieren, het heeft nog steeds een invloedrijke invloed op woonlandschappen over de hele wereld. De weelderige gazons en heggen staan ​​bekend om hun symmetrische lay-out en de randen zijn gevuld met bloemen, grassen en kruiden. De Engelsen pionierden met het gebruik van drifts en single-themed grenzen, en introduceerden het concept van natuurlijk ogende “drifts”. Naast de esthetische waarde heeft de Engelse tuin ook invloed gehad op het ontwerp van huizen over de hele wereld.

De Engelse tuin heeft lange tijd invloed gehad op woonlandschappen over de hele wereld. De symmetrische gazons, heggen en struiken van bloeiende planten zijn beroemd. De randen worden gekenmerkt door bloemen, grassen en kruiden. De twee gastheren bespreken onderwerpen die relevant zijn voor tuinontwerp, waaronder seizoensbeplanting en het behoud van inheemse planten. Naast de Engelse traditie dient de Tuin ook als een belangrijke culturele toetssteen. De kleurrijke, rijke kleuren en het weelderige gebladerte geven het huis een verleidelijke, uitnodigende uitstraling.

De voordelen van tuinieren zijn veelzijdig. Naast de esthetische voordelen, helpt het ook het fysieke welzijn van de tuinman. Het is een geweldige manier om te sporten en inspiratie op te doen. Ondanks de fysieke voordelen, is tuinieren een fysiek veeleisende activiteit, dus het is belangrijk om comfortabele kleding te dragen en blessures te voorkomen. Zwaar verzwaarde tuingereedschap kan de rug belasten. Je kunt er duizelig van worden, maar op de lange termijn is het de moeite waard.