Living a green life. Handsome mature man in uniform gardening and looking at camera

Ideeën voor een tuinleven en landschapsarchitectuur

Er is een nieuw tijdschrift in de stad genaamd A Garden Life. Het wordt elk kwartaal gepubliceerd en bevat inspirerende verhalen en tips voor het kweken van planten, evenals gezonde recepten. A Garden Life biedt ook een gratis iPad-app, beschikbaar in de iTunes app store. Het zal je inspireren om het leven als een tuin te leven en zal je helpen om een ​​kalmerende invloed te creëren in de hectische wereld van vandaag. Lees A Gardens Life om te beginnen. Als u van tuinieren houdt, zult u dol zijn op dit nieuwe tijdschrift.

Dit nieuwe tijdschrift biedt nuttige tuintips en ideeën voor iedereen. Op de website staan ​​interviews met experts, producenten en tuinders. Het heeft wekelijkse podcasts die u kunnen helpen het meeste uit uw tuin te halen. De Food and Garden Life Show wordt één keer per maand live op de radio uitgezonden. Ga naar de site van Food Garden Life om u te abonneren. Voor meer informatie, bezoek hun website. Je kunt hun podcasts ook beluisteren op iTunes. Als je niet geïnteresseerd bent in de live versie van de show, kun je hun YouTube-kanaal bekijken.

Deze show is een geweldige manier om meer te weten te komen over de voordelen van tuinieren. Het is een geweldige manier om naar buiten te gaan en te genieten van de frisse lucht en de zon. Het geeft je ook een gevoel van doelgerichtheid en helpt je stress te verlichten. Kweek je eigen groenten en fruit voor een gezond huis en verklein je ecologische voetafdruk. Een Garden Life e-zine is de perfecte manier om meer te leren over het verbouwen van je eigen voedsel. Het is gratis, gemakkelijk te lezen en het is een leuke manier om je vrije tijd door te brengen.

Er zijn tal van voordelen aan tuinieren, van de fysieke voordelen tot de mentale. Om te beginnen is het een uitstekende manier om naar buiten te gaan en te genieten van de frisse lucht. Door een tuin te onderhouden, blijft u jarenlang fit en gelukkig. Het mooie van deze hobby is dat het overal kan worden gedaan, ook in huis. En het is ook een uiterst veelzijdige hobby die nooit uit de mode zal raken. Als je geen tuin hebt, kun je kleinere planten binnenshuis kweken in een appartement of een kamer met een raam.

Een tuin is een gebied dat is aangewezen voor landschapsarchitectuur en is meestal versierd met bomen, planten en bloemen. De meeste mensen bezoeken tuinen voor recreatieve doeleinden, zoals wandelen of sporten. Sommige hebben zelfs kinderspeelplaatsen. Dus als je een tuinier bent, zijn er geen redenen om het niet te proberen! Begin dus vandaag nog met het cultiveren van een tuin en profiteer van de voordelen die het met zich meebrengt. Dus waarom wachten? De voordelen zijn talrijk.

The Garden Life is een podcast over tuinieren. Het is een leuke manier om meer te weten te komen over tuinieren en om uw kinderen erbij te betrekken. De shows zijn gericht op het biologisch verbouwen van voedsel en zijn geweldig voor het gezin. De show is beschikbaar op Google Podcasts, Apple Podcasts en Stitcher. Alle afleveringen zijn beschikbaar in meerdere formaten, waardoor het voor iedereen handiger is. En ze zijn allemaal gemaakt met echt voedsel! Als je van biologisch voedsel houdt, zul je van deze podcast genieten.