tuinmeubelen

Geef het beste tuinfeest ooit !

Nu de zomer is aangebroken, is het tijd om een tuinfeest te organiseren! Deze leuke openluchtevenementen laten vrienden en familie samenkomen om van het warme weer te genieten en over hun favoriete hobby’s te praten. Of je nu in een kleine stad woont of in een grote metropool, er is vast wel een tuinfeest te vinden. Of je nu voor het eerst een tuinfeest organiseert of gewoon op zoek bent naar nieuwe ideeën, hier zijn 9 manieren om het beste feest ooit te organiseren! Kom naar de De Tuinwinkel voor al je tuinfeestartikelen.

Serveer de hapjes en drankjes eerst

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat uw gasten tevreden zijn, is door eerst hapjes en drankjes te serveren. Het hebben van eten en drinken klaar voor uw gasten zal hen helpen zich meer comfortabel, ontspannen, en klaar om te genieten van zichzelf.

Gebruik lantaarns en lampionnen

Een manier om uw tuinfeest magischer te maken, is het installeren van snaarverlichting. String lights zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen zo simpel zijn als een paar strengen opgehangen aan bomen of palen. Ze zijn ook niet duur, dus je hoeft niet veel geld uit te geven aan versieringen als je iets low-key wilt. Je kunt kiezen voor de traditionele witte lampjes, maar je kunt ook regenboog- of meerkleurige lampjes overwegen voor een extra uitbarsting van kleur! Een andere manier om licht toe te voegen is met lantaarns. Je kunt lantaarns kopen die al versierd zijn of gewone lantaarns kopen en ze zelf versieren voor het feest. Hang ze aan bomen of palen, of zet ze rond de tafels voor een feestelijk middenstuk.

Nodig gasten uit in het tuinthema

Als je voor de eerste keer een tuinfeest organiseert, kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Een manier om je feest te laten opvallen is door gasten met een tuinthema uit te nodigen. Je kunt bijvoorbeeld mensen uit je omgeving uitnodigen die een tuin hebben. Of, als je meer selecte gasten wilt uitnodigen, kun je vrienden en familie uitnodigen die fanatieke tuiniers zijn. Nodig je gasten uit met een tuinthema!

Zorg voor voldoende zitplaatsen en kleed de feestlocatie aan

Zorg dat je voldoende zit- en staplaatsen hebt in de tuin. Mensen willen soms even uitrusten of hun drankje ergens neer kunnen zetten. De Tuinwinkel heeft een keur aan tuinmeubelen om je feest tot een succes te maken. Versieren van een tuinfeest kan heel eenvoudig zijn. Met wat bloemen en door het ophangen van wat lampjes. Als je meer inspiratie nodig hebt, voeg dan wat van deze leuke decoraties toe aan je tuin.

Plan spelletjes en activiteiten

De beste feestjes zijn interactief. Na een paar uur van mengen, zullen mensen willen opstaan en iets doen. Plan spelletjes en activiteiten die binnen of buiten kunnen worden gespeeld. Dit kan bijvoorbeeld ping pong, croquet, badminton, of cornhole. Je zou ook kunnen overwegen om een speurtocht te organiseren! Als je met de speurtocht bent begonnen, geef je iedereen 20 minuten om de voorwerpen op hun lijst te vinden. Je kunt verschillende categorieën kiezen, zoals natuur, muziek, films en nog veel meer!

Speel wat muziek

Het spelen van muziek is een geweldige manier om de toon te zetten voor uw tuinfeest. Als je niet comfortabel bent met het spelen van een instrument, probeer dan online te zoeken naar muzikanten in uw omgeving. U kunt ook vintage muziek vinden op vinyl, CD, of cassettebandje.

Maak een piñata

Nodig een deskundige tuinman uit om zijn beste planten te laten zien. Serveer wijn en kaas. Organiseer een wedstrijd touwtje springen. Organiseer een schattenjacht met prijzen. Speel op het gazon spelletjes zoals croquet, jeu de boules, badminton en hoefijzers. Organiseer een bordspellentoernooi. Organiseer een barbecue met gegrilde gerechten op het menu. Maak zelfgemaakte ijs sandwiches voor het dessert.

9 tips

1. Nodig uw vrienden en familie uit

2. Plan het evenement

3. Versier

4. Serveer eten en drinken

5. Buitenspelen

6. Speel binnen spelletjes

7. Houd het veilig

8. Vergeet niet op te ruimen

9. Zorg ervoor dat iedereen een leuke tijd heeft