BBQ kopen

Bastard Kamado BBQ: alles wat je moet weten over The Bastard Urban

The Bastard is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kamado-barbecues. Het bedrijf begon in 2014 en heeft sindsdien een loyale fanbase opgebouwd van barbecue-liefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. In dit artikel gaan we dieper in op The Bastard Urban, een van de nieuwere modellen van het merk, en alles wat je moet weten over Bastard Kamado BBQ.

Wat is een kamado-barbecue?

Een kamado is een type houtskoolbarbecue dat zijn oorsprong vindt in Japan. Het woord “kamado” betekent letterlijk “kachel” of “fornuis” in het Japans. De kamado-barbecue heeft een keramische behuizing die de warmte vasthoudt en verdeelt, waardoor het ideaal is voor slow cooking en roken van voedsel. Door de luchtstroom te regelen met de ventilatieroosters en de deksel af te sluiten, kun je de temperatuur nauwkeurig regelen.

Wat is The Bastard Urban?

The Bastard Urban is een van de nieuwste modellen van The Bastard. Het is een kamado-barbecue van kleinere afmetingen, ontworpen voor gebruik op balkons, terrassen en in kleinere tuinen. Het heeft een grillrooster van 38 cm en een totale hoogte van 60 cm. Ondanks zijn compacte formaat heeft The Bastard Urban alle kenmerken van de grotere modellen van het merk, zoals een keramische behuizing, een deksel met temperatuurmeter, een ventilatierooster voor luchtstroomregeling en een aslade voor eenvoudige reiniging.

Voordelen van The Bastard Urban

Een van de grootste voordelen van The Bastard Urban is de veelzijdigheid. Ondanks zijn kleinere formaat is het nog steeds mogelijk om verschillende soorten voedsel te bereiden, van langzaam gerookt varkensvlees tot snel gegrilde steaks. Bovendien is het compacte formaat ideaal voor mensen met beperkte ruimte, zoals bewoners van appartementen en kleine huizen. De Bastard Urban is ook draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen, zodat je hem mee kunt nemen naar het park of een barbecue bij vrienden.

Waarom kiezen voor Bastard Kamado BBQ?

Bastard Kamado BBQ is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie in een kamado-barbecue. De keramische behuizing van The Bastard houdt de warmte vast en verdeelt deze gelijkmatig, waardoor het ideaal is voor slow cooking en roken van voedsel. Bovendien is de kamado-barbecue van Bastard gebouwd om lang mee te gaan, met materialen van hoge kwaliteit en een stevige constructie.